Gunnel & Fredrik Rosenquist
Telefon: 070 - 878 72 26
E-post: lillamattsa@telia.com

Följ oss på Facebook

WOTT

Vårt härliga band "WOTT" har nu släppt 3 låtar som finns på dom flesta musikplattformar. Vår genre är en blandning av: spelglädje, känsla, blues, rock, pop, lite punk o lite spelglädje till.

Följ oss gärna på Instagram-kontot "wott".

två ändå release den 3 februari 2023

Romantik. Vår senaste singel som handlar om känslor och tankar som kanske snurrar runt i huvudet när kärleken knackar på. Genre retropop, mjukrock.

True love release den 2 februari 2022

Så var det äntligen dags för releasen av "true love". Låtens genre är en mix av: dansbandsrockabillyblues-rapsodinrockbugg. För länge sedan spelade jag o Figge (sångaren i bandet) runt på massa pubar i Malmö. Pubägarna ville helst att vi bara spelade covers, men vi smög in denna låt och låtsades att den var en cover. Såklart hade det varit roligt om ni ville lyssna och bugga loss till vår låt.

Sång, kör, piano: Figge Trummor:Louis Gitarrer, bas, trumpet, sax: Fredrik Mixad o mastrad av Eric på Studiohuset i Göteborg.

Kebab release den 17 juli 2020.

Kebab är vår andra låt som nu finns ute på bla Spotify o youtube. Den handlar om två unga musiker som glömmer tid o rum när dom sitter o jammar. Framåt småtimmarna kommer dom på att det verkligen är tid att äta och ...

Kompositör, gitarrer, mm Fredrik, Sång, kör, orgel, piano Figge, Trummor Louis, Bas Staffan, Mix/mastring Erik Studiohuset Göteborg

Skivomslag Signe

Tuppen galer release dec 2019

Äntligen jag tror knappt att det är sant men nu är vår låt "tuppen galer" ute på Spotify, iTunes mm under vårt artist namn "WOTT". Det är en go rock/poplåt som handlar om personer/saker/egna tankar eller annat som, trots utan mandat, har förmågan att dyka upp överallt och ta över totalt.

Kompositör, gitarrer, bas mm Fredrik, Sång, kör, Figge, Trummor Louis, Textförfattare Inge, Mix/mastring ljudbunkern

Skivomslag Signe Grennwall, Gränna.

Jag själv tillsammans med sångaren Figge

Aktuellt

7 juli 2024

Självplockssäsongen närmar sig men än så länge har vi mest gröna bär på fältet. Vi brukar kunna sätta igång i slutet av juli och återkommer såklart här o på Facebook när det är dags.

Självplocket är nu stängt för i år.

Tack till alla härliga blåbärsplockare som besökt oss i sommar och som återkommer år efter år. Även väldigt roligt att så många nya plockare har hittat oss. Jag (Fredrik) och Anton tackar även vår fantastiska personal (Meier, Gunnel och Catarina) som gör det hela möjligt. Nu ska jag fajtas med allt ogräs som levt loppan i allt sommarregn. Hoppas vi ses nästa säsong.
Nu blir uppdateringarna av sidan mer sparsamma.

7 juli-23

Fortfarande har vi bara gröna kart på odlingen. Det dröjer några veckor till innan vi kan börja med självplocket. Som vanligt återkommer vi här o på Facebook när plocket startar.

24 april-23

Fortfarande en hel del beskärning kvar att göra.

3 feb-23

Beskärningen är nu i full gång i Uppgränna. Jag hoppas på att bli färdig i mitten på april. Vårt band WOTT har även hunnit med att släppa en ny singel idag. Låten heter "två ändå" en romantisk mjukrock låt, lyssna gärna på spotify eller youtube. (Mer info under fliken blåbärsrock)

7 dec-22

Ogräset är nu rensat och jag har haft lite semester. Mest vila men även lite gitarr mellan varven. Snart så är det dags att börja klippa buskarna igen.

11 juli 2022

Än så länge har vi bara gröna bär på fältet. Vi återkommer här o på hemsidan när det närmar sig (ca 2-3 veckor, beroende på väder o vind).

4 april 2022

Nu är beskärningen inne på sin andra månad.

2 februari 2022

Snart dags för beskärning. Över 4000 buskar ska klippas och det brukar ta ca 3 månader. Såklart vill jag ha fint väder då!

Musik

Nu har vårt band släppt en ny låt. Ni som gillar dansbandsrockabillyrapsodinrockblues. Läs mer under rubriken "blåbärsrock" i menyn.

Ogräs

22 sep-21

Under plocksäsongen är det svårt att hinna med ogräsrensningen, så det får bli nu efteråt. Om ogräset / ogräsen hinner växa sig så stort så att det blommar måste det plockas bort från odlingen (vill ju inte ha mer frösådd än nödvändigt). Så det blir att dra upp för hand, samla i högar o forsla bort. Ofta får det bli det krypning...... Men om det inte görs kommer hela odlingen snabbt växa igen.

Musik

Många frågar efter nästa Spotify-låt. Låten är så gott som klar, men gitarrerna saknas. Det kommer att ta någon månad till innan fingrarna är redo för att spela in några bra gitarrspår (har inte hunnit spela gitarr på hela sommaren). Så håll utkik här eller på Instagram profilen fredrik_wott fom ni vill följa låtsläppet.

Självplocket är nu stängt för säsongen.

Ett stort tack till alla som besökt oss i sommar. Jättekul att se så många "kända" ansikten som kommer tillbaka år efter år, och tänk vad många av er som hängt med sen vi började med självplocket 2006. Lika roligt är det såklart att så många nya hittar hit. Nu tackar Anton, jag o övrig personal för oss. För mig blir det nu ogräsrensning framöver. Sen blir det lite semester. Sen är det dags att börja beskära alla buskarna igen.

Simma lugnt!

FredrikGunnel & Fredrik Rosenquist
Telefon: 070 - 878 72 26
E-post: lillamattsa@telia.com

Följ oss på Facebook